Chipsy z sera camembert z Air Fryer

Strona główna 5 Bez kategorii 5 Chipsy z sera camembert z Air Fryer

Autor: Redakcja

To danie z kategorii tych najprostszych ponieważ wystarczy pokroić ser i wstawić do frytkownicy ale efekt końcowy jest wprost rewelacyjny! Gwarantujemy, że każdy kto spróbuje tego przysmaku będzie zachwycony i często będzie do tej przekąski wracał. To przepis, który usatysfakcjonuje każdego fana serów, a także po prostu fana chipsów. Do tego wykonane są one zdecydowanie zdrowszym wydaniu, bo bez smażenia na głębokim oleju – koniecznie musicie spróbować – to danie, które robi się samo, więc grzechem jest go nawet nie spróbować. Smacznego!

chipsy z sera camembert z air fryer

Liczba porcji:

1

Gotowe w:

25 minut

Składniki
  • 1 ser camembert

Chipsy z sera camembert z Air Fryer to przekąska, która zrewolucjonizuje Twoje podejście do serowych przysmaków! To wyjątkowa propozycja dla wszystkich, którzy kochają intensywny smak dojrzałego camemberta w nowej, chrupiącej odsłonie.

Ta prosta w przygotowaniu przekąska zachwyca kontrastem tekstur – chrupiąca z zewnątrz, a w środku zachowuje kremowy charakter sera. To idealna propozycja na wieczór filmowy, spotkanie ze znajomymi czy jako nietypowy dodatek do wina.

Chrupkość i intensywny, serowy smak sprawiają, że trudno poprzestać na jednym kawałku. To świetna alternatywa dla tradycyjnych przekąsek, która zaskoczy nawet największych smakoszy. Dodatkowo, przygotowanie jest tak proste, że możesz je zrobić dosłownie w kilka minut.

To również doskonały sposób na wykorzystanie sera camembert w niekonwencjonalny sposób. Możesz eksperymentować z różnymi przyprawami czy ziołami, tworząc własne, ulubione kompozycje smakowe.

Wypróbuj ten przepis i odkryj nowy wymiar serowych przekąsek!

frytkownica beztłuszczowa czipsy z camemberta
chrupki z sera camembert z air fryer

ZAMÓW nasze ebooki z przepisami na:
🌯 Przekąski, 🥐 Pieczywo,
🍰 Ciasta, 🍪 Desery

Zachwyć swoich bliskich wyjątkowymi smakami! Sięgnij po nasze eBooki i odkryj przepisy na pyszne przekąski, chrupiące pieczywo oraz wyborne ciasta i desery!

Instrukcje

Krok 1

Ser pokrój w plastry i umieść w komorze frytkownicy beztłuszczowej wyłożonej papierem do pieczenia.

Krok 2

Piecz przez 20 minut w 180°C.

dołącz do newslettera i otrzymaj darmowy ebook

Porada:

Chipsy możesz posypać suszonymi ziołami lub kupić camemberta z dodatkami.

frytkownica beztłuszczowa czipsy z camemberta

Chipsy z sera camembert z Air Fryer

Przygotowanie 2 minuty
Pieczenie 20 minuty
Czas całkowity 22 minuty
Danie chipsy, deser, Desery, fast food, impreza, keto, ketogeniczne, lunch, Przekąska, przekąski, Przystawka, Przystawki, zdrowe desery
Liczba porcji 1 porcja

Potrzebne urządzenia

  • Air Fryer

Składniki
  

  • 1 ser camembert

Instrukcje
 

  • Pokrój camembert w plastry i ułóż na papierze do pieczenia w komorze Air Fryera.
  • Zapiekaj w temperaturze 180°C przez 20 minut, aż ser stanie się złocisty i chrupiący.
Słowa kluczowe chipsy serowe z frytkownicy beztłuszczowej, chipsy z camemberta z air fryer, chipsy z sera pleśniowego z air fryer, chrupiący camembert z air fryer, chrupiący ser camembert z air fryer, chrupki z sera camembert z air fryer, czipsy z camemberta z air fryer, czipsy z sera camembert z frytkownicy beztłuszczowej, frytkownica beztłuszczowa chipsy z camemberta, jak zrobić chipsy z camemberta z air fryer, keto chipsy z camemberta z air fryer, keto chrupiki z sera camembert z air fryer, niskowęglowodanowe chipsy z camembert z frytkownicy beztłuszczowej, przekąski z camemberta z air fryer, przepis na chipsy z camemberta z frytkownicy beztłuszczowej, serowe chipsy z frytkownicy beztłuszczowej

Inne przepisy

Kup nasze ebooki z przepisami na:
🌯 Przekąski, 🥐 Pieczywo,
🍰 Ciasta, 🍪 Desery

Zachwyć swoich bliskich wyjątkowymi smakami! Sięgnij po nasze eBooki i odkryj przepisy na pyszne przekąski, chrupiące pieczywo oraz wyborne ciasta i desery!

Kup nasze ebooki z przepisami na:

🌯 Przekąski

🥐 Pieczywo

🍰 Ciasta

🍪 Desery

Kup nasze ebooki z przepisami na:

🌯 Przekąski, 🥐 Pieczywo,
🍰 Ciasta, 🍪 Desery

0 komentarzy

Wyślij komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Ocena przepisu