Oczyść mięso z nogi kurczaka z błon i pokrój na kawałki, a następnie przełóż do głębokiego naczynia. Dodaj przyprawę oraz olej, dokładnie wymieszaj, aby mięso było równomiernie pokryte. Odstaw na co najmniej 30 minut do zamarynowania.
Przygotuj sos czosnkowy, dodając do miski jogurt grecki, majonez, musztardę i ząbek czosnku. Jeśli lubisz mocniejszy smak, dodaj więcej czosnku. Dopraw solą, pieprzem i octem. Dokładnie wymieszaj i odstaw, aby smaki się przegryzły.
Przygotuj sałatkę: pokrój sałatę w paski, a potem na kawałki. Pomidorki koktajlowe przekrój na pół lub pokrój pomidora w małe kawałki. Ogórka kiszonego podziel wzdłuż na ćwiartki, a następnie na mniejsze kawałki. Cebulę posiekaj w drobną kostkę. Wymieszaj wszystkie składniki razem.
Piecz w 170°C przez 17 minut, regularnie mieszając.
Tortillę możesz lekko podgrzać na dużej patelni, uważając, by nie zrobiła się zbyt twarda, bo trudno będzie zawinąć kebaba. Posmaruj tortillę sosem czosnkowym bliżej jednej krawędzi, dodaj mięso, sałatkę, a na wierzch jeszcze trochę sosu. Zawijaj, zaczynając od dołu, a następnie boki, dociskając składniki, jak przy zawijaniu krokieta.